Loading
0%

Voordelen

Hieronder hebben we de voordelen van Livecharts op een rijtje gezet. Maar het beste kan je het gewoon zelf ervaren. Hiervoor kan je naar onze demo-omgeving of neem contact met ons op zodat we er meer over kunnen vertellen.

Livecharts unlimited

Je mag met een onbeperkt aantal medewerkers, een ongelimiteerd aantal Livecharts maken. Tegen vaste licentiekosten. 

Pixelperfect in de huisstijl

Alle templates zijn opgemaakt in de huisstijl, waarbij jij bepaalt welke elementen kunnen worden aangepast. Hierdoor kan je het maken van content met vertrouwen uit handen geven.

Easy peasy lemon squeezy

Kies een template, selecteer een kleur, pas de teksten aan, voeg een afbeelding toe, kies de animaties en genereer je Livechart. Zo snel en eenvoudig is het.

Thuiswerken geen probleem

Livecharts is web-based. Je hoeft geen software te installeren en kunt het overal gebruiken. Ook thuis kun je eenvoudig Livecharts maken.

Centrale huisstijl updates

De templates zijn eenvoudig door ons aan te passen, waardoor wijzigingen in de huisstijl in één klap zijn doorgevoerd.

Voor altijd van jou

Alle gegenereerde Livecharts worden jouw eigendom. Ook na beëindiging van de licentie-overeenkomst kan je ze gewoon blijven gebruiken.

Voorbeelden

Het CBS gebruikt Livecharts in hun social media posts, YouTube video's en andere publicaties. Sinds begin 2020 maakt ook de Algemene Rekenkamer gebruik van Livecharts. 

Hieronder zie je een compilatie van een aantal posts die door het CBS en de Algemene Rekenkamer met Livecharts zijn gemaakt.


Centraal Bureau voor de Statistiek


Algemene Rekenkamer


Hoe werkt het?

Livecharts is eenvoudig in gebruik. Het maken van een geanimeerde boodschap kost een paar minuten, het resultaat is direct klaar om te delen. 

Voordat je begint, richten wij je omgeving volledig zodat deze perfect bij je huisstijl aansluit. Hierna kan iedereen in de organisatie onbeperkt Livecharts maken. 

Hieronder beschrijven we hoe het maken van een Livechart in zijn werk gaat.

1

Gaan

Ga naar je Livecharts omgeving
(voorbeeld: uworganisatie.livecharts.nl)

Livecharts is web-based, er is dus geen aparte software nodig, een moderne browser is voldoende.

2

Kiezen

Selecteer een template die het beste past bij de boodschap, de afbeelding en het kanaal.

3

Aanpassen

Pas de template aan naar je eigen wensen: voeg de tekst en afbeelding toe, pas de kleuren aan en kies de gewenste animaties.

Alle aanpassingen zijn direct zichtbaar op het scherm.

4

Controleren

Controleer of alle informatie en instellingen goed staan.

Werken de animaties zoals gewenst?

Alle instellingen zijn altijd conform de eigen huisstijl.

5

Genereren

Met 1 druk op de knop wordt de Livechart gegenereerd. Je kunt hem direct inzetten.

Alle door jou gemaakte Livecharts zijn jouw eigendom.

6

Uploaden

Plaats de afbeelding of animatie op het gewenste kanaal zoals bijvoorbeeld Instagram, Twitter, etc. 

We hebben ook een Livechart gemaakt over hoe het werkt. Deze video is gemaakt in onze eigen demo omgeving. Als je nieuwsgierig bent geworden, probeer het dan zelf ook eens.

Wat kost het?

Een Livecharts-licentie kost €800 per maand. De opstartkosten bedragen €2000. Hiervoor richten we je omgeving in, inclusief 5 standaard-templates naar keuze, compleet in de huisstijl.

Aanvullende standaard-templates kosten eenmalig €400 ontwikkelkosten en maandelijks €50 licentiekosten. Maatwerk-templates maken we voor eenmalig €1200 en maandelijks €100.

Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Team

Susan van Dijk

Management en sales

Susan kan goed organiseren en stuurt bij ons de boel aan. Daarnaast legt ze graag uit wat Livecharts voor jouw organisatie kan betekenen.

Jorma Turkenburg

R&D en sales 

Jorma heeft Livecharts oorspronkelijk bedacht en gemaakt. Hij verzint en bouwt graag nieuwe features. Bovendien is hij nog steeds erg enthousiast over zijn creatie en deelt dit enthousiasme graag met anderen.

Daan van Dijk

Vormgeving

Daan maakt graag mooie dingen. Hij helpt organisaties met het omzetten van de huisstijl naar templates. Heb je een leuk idee voor een animatie? Laat het hem dan weten.

Sjoerd Vosse

Software development

Sjoerd is onze incognito programmeur. Hij zorgt er op de achtergrond voor dat alle systemen blijven draaien en dat het Livecharts-framework wordt doorontwikkeld.

Neem contact op

Wil je meer weten over Livecharts, dan kan je ons bellen, e-mailen of hieronder het formulier invullen.

Contactformulier