Loading
0%

Wat is Livecharts?

Het kan tijdrovend zijn om een boodschap voor social media te maken, die interessant is om te lezen, past bij wat je als organisatie wilt uitstralen en is opgemaakt in de huisstijl. Uitbesteden resulteert vaak in hoge kosten en lange doorlooptijden. Livecharts maakt het genereren van professionele social media content in de huisstijl heel eenvoudig.

Livecharts is een web-applicatie waarmee je in je browser een variatie aan afbeeldingen en geanimeerde video’s kunt maken. Deze zijn direct geschikt om op je social media kanalen te plaatsen. Wanneer je een licentie bij ons afneemt, krijg je een eigen online omgeving met een aantal sjablonen die passen bij het soort content dat je wilt maken. Natuurlijk zijn deze templates perfect opgemaakt in jouw huisstijl. Het genereren van social media content is vanaf dat moment in een handomdraai gedaan. 

Livecharts is oorspronkelijk ontwikkeld in samenwerking met het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Voordelen

Hieronder hebben we de voordelen van Livecharts op een rijtje gezet. Maar het beste kan je het gewoon zelf ervaren. Hiervoor kan je naar onze demo-omgeving of neem contact met ons op zodat we er meer over kunnen vertellen.

Livecharts unlimited

Je mag met een onbeperkt aantal medewerkers, een ongelimiteerd aantal Livecharts maken. Tegen vaste licentiekosten. 

Pixelperfect in de huisstijl

Alle templates zijn opgemaakt in de huisstijl, waarbij jij bepaalt welke elementen kunnen worden aangepast. Hierdoor kan je het maken van content met vertrouwen uit handen geven.

Easy peasy lemon squeezy

Kies een template, selecteer een kleur, pas de teksten aan, voeg een afbeelding toe, kies de animaties en genereer je Livechart. Zo snel en eenvoudig is het.

Thuiswerken geen probleem

Livecharts is web-based. Je hoeft geen software te installeren en kunt het overal gebruiken. Ook thuis kun je eenvoudig Livecharts maken.

Centrale huisstijl updates

De templates zijn eenvoudig door ons aan te passen, waardoor wijzigingen in de huisstijl in één klap zijn doorgevoerd.

Voor altijd van jou

Alle gegenereerde Livecharts worden jouw eigendom. Ook na beëindiging van de licentie-overeenkomst kan je ze gewoon blijven gebruiken.

Voorbeelden

Het CBS gebruikt Livecharts in hun social media posts, YouTube video's en andere publicaties. Sinds begin 2020 maakt ook de Algemene Rekenkamer gebruik van Livecharts. 

Hieronder zie je een compilatie van een aantal posts die door het CBS en de Algemene Rekenkamer met Livecharts zijn gemaakt.


Centraal Bureau voor de Statistiek


Algemene Rekenkamer


Hoe werkt het?

Livecharts is eenvoudig in gebruik. Het maken van een geanimeerde boodschap kost een paar minuten, het resultaat is direct klaar om te delen. Voordat je begint, richten wij je omgeving volledig zodat deze perfect bij je huisstijl aansluit. Hierna kan iedereen in de organisatie onbeperkt Livecharts maken. 

Hieronder beschrijven we hoe het maken van een Livechart in zijn werk gaat.

Deze video is gemaakt in onze eigen demo omgeving. Als je nieuwsgierig bent geworden, probeer het dan zelf ook eens.

Team

Jens Doorschodt

Sales 

Niet bang voor een avontuur, heeft Jens de commerciële kant van Livecharts opgepakt. Hij laat graag zien wat er allemaal kan en welke toegevoegde waarde Livecharts jouw organisatie kan bieden. Hij is ook altijd beschikbaar voor een slechte grap of twee.

Jorma Turkenburg

R&D en development 

Jorma heeft Livecharts oorspronkelijk bedacht en gemaakt. Hij verzint en bouwt graag nieuwe features. Bovendien is hij nog steeds erg enthousiast over zijn creatie en deelt dit enthousiasme graag met anderen.

Daan van Dijk

Vormgeving

Daan maakt graag mooie dingen. Hij helpt organisaties met het omzetten van de huisstijl naar templates. Heb je een leuk idee voor een animatie? Laat het hem dan weten.

Sjoerd Vosse

Software development

Sjoerd is onze incognito programmeur. Hij zorgt er op de achtergrond voor dat alle systemen blijven draaien en dat het Livecharts-framework wordt doorontwikkeld.

Neem contact op

Wil je meer weten over Livecharts, dan kan je ons bellen, e-mailen of hieronder het formulier invullen.

Contactformulier